VI LYKKES NÅR VÅRE FORHANDLERE LYKKES

Vi er en distributør med fokus på merverdi. Det vil si at vi gjør mer enn bare å flytte varer. Vi ønsker å jobbe sammen med våre forhandlere og bistå dem best mulig med alt fra teknisk kompetanse til diskusjoner rundt gode muligheter i markedet. Vår oppfatning er at for at vi skal lykkes, så må våre forhandlere lykkes. Det målet når vi ved å tilby produkter som er enkle å montere, er stabile i drift og ikke minst har konkurransedyktige priser.

For oss å det viktig å minimere risiko og usikkerhet for installatørene, så vi bruker mye tid på å teste systemene vi selger slik at vi kan anbefale de beste løsningene tilpasset hver prosjekt.

Ansatte

Fredrik Ahlsen
Fredrik AhlsenCEO / Produktsjef / Eier
Daglig leder og teknisk ansvarlig. Perfeksjonist som elsker å lære seg nye ting, spesielt innen teknologi-feltet. Har som mål å kjenne alle produkter vi selger svært godt og ut ifra dette kunne gi våre forhandlere god support og veiledning ved valg av system og produkter til hver prosjekt.
Bent Ingerø-Ahlsen
Bent Ingerø-AhlsenSalgssjef / Relasjonsutvilker / Eier
Bent tar alltid telefonen med et smil og ser muligheter der andre møter veggen. Han er en person som får ting til å skje og skaper relasjoner som fører til salg for våre forhandlere. Med glimt i øyet og ståpåvilje går det alltid bra til slutt.
Teknisk 100%
Systemintegrasjon 95%
Prosjektdesign 95%
Anbud/Tilbudskonkurranser 90%
Salg 100%
Kundeoppfølging 100%
Serviceinnstilt 100%
Teknisk 20%
Ole Petter
Ole Petter Tekniker
Løsningsorientert og datakyndig tekniker. Tidligere erfaring som montør. God forståelse for den digitale verden og setter seg raskt inn i nye produkter og systemer. Hjelpsom type som sørger for at prosjektene til våre forhandlere alltid kommer i mål.
Anders Heide
Anders HeideStorkunde- / Markedsansvarlig
Lang erfaring fra sikkerhetsbransjen og forsvaret. God forståelse av systemer sett opp mot kundenes behov. Digger brukerennelige og solide løsninger.
Teknisk 100%
Anbud/Tilbudskonkurranser 90%
Systemdesign 75%
Systemintegrasjon 70%
Salg 100%
Konseptutvikling 100%
Serviceinnstilt 100%
Teknisk 45%
Håvard Stranden
Håvard StrandenTekniker / Utvikler
Teknisk kompetent problemløser med et et relativt kraftig “nerde-gen”
Utdannet i Elektronikk / Telekommunikasjon og mange års erfaring som programmerer/utvikler. Jobber gjerne også med mekaniske løsninger, stål og sveising.
Kjell Johansen
Kjell JohansenSelger / Systemdesigner ITV
Har bred erfaring og lang fartstid innen ITV systemer. Tidligere arbeidet for blant annet Philips og ADI som markeds-/produktsjef . Spesialist innen Retail-/ Industri og det Maritime markedet. Kjell brenner for faget og de gode gjennomtenkte løsningene.
Teknisk 100%
Anbud/Tilbudskonkurranser 90%
3D Tegning 90%
Systemintegrasjon 100%
Erfaring 100%
Systemdesign 100%
Anbud/Tilbudskonkurranser 100%
Teknisk support / Feilsøking 35%

Vi leverer til hele landet og har kunder fra langt i nord til hjemme i sør.