Loading...
Om oss2017-02-01T15:03:40+00:00

VI LYKKES NÅR VÅRE FORHANDLERE LYKKES

Vi er en distributør med fokus på merverdi. Det vil si at vi gjør mer enn bare å flytte varer. Vi ønsker å jobbe sammen med våre forhandlere og bistå dem best mulig med alt fra teknisk kompetanse til diskusjoner rundt gode muligheter i markedet. Vår oppfatning er at for at vi skal lykkes, så må våre forhandlere lykkes. Det målet når vi ved å tilby produkter som er enkle å montere, er stabile i drift og ikke minst har konkurransedyktige priser.

For oss å det viktig å minimere risiko og usikkerhet for installatørene, så vi bruker mye tid på å teste systemene vi selger slik at vi kan anbefale de beste løsningene tilpasset hver prosjekt.

Ansatte

Fredrik Ahlsen
Fredrik AhlsenCEO / Tekniker
Daglig leder og teknisk ansvarlig. Perfeksjonist som elsker å lære seg nye ting, og da spesielt innen teknologi. Har som mål å kjenne alle produkter vi selger svært godt og ut ifra dette kunne gi våre forhandlerkunder god support, både teknisk og i form av å tilby rette produkter til hver prosjekt.
Teknisk 99%
Prosjektdesign 95%
Anbud/Tilbudskonkurranser 90%
Sitte i ro 10%
Bent Ingerø-Ahlsen
Bent Ingerø-AhlsenKey account manager / Relasjonsutvilker
Bent tar alltid telefonen med et smil og ser muligheter der andre møter veggen. Han er en person som får ting til å skje og skaper relasjoner som fører til salg for våre forhandlere. Kan ikke døra sparkes opp kan den alltids lirkes opp. Med glimt i øyet og ståpåvilje går det alltid bra til slutt.
Salg 100%
Kundeoppfølging 100%
Serviceinnstilt 100%
Teknisk 35%

Vi leverer til hele landet og har kunder fra nord til sør.